Ty moje bych shrnout větou: No ostrý jsou pořád, akorát čepele mě ze všech upadaly.
Někdo mi tu radil do pošty, abych to přilepil žvejkačkou nebo co.. Navíc při řezání vůbec nekloužou jako normální nože, zdá se mi to jako vyhozený prachy.
Vaše pocity?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? manon, iceT, Damiana před 4423 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Darovaný keramický nůž leží na dně šuplíku. Mám vynikající soupravu celokovových nerezových nožů zn.Esmeyer, které prakticky řešeným tvarem výborně padnou do ruky a ke každému účelu v soupravě vždy najdu vhodný nůž. Nikdy mi žádné nože nevydržely, ale toto byla náhodná koupě před lety a nemohu si vynachválit.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Řezat to řezalo, ale je to příliš křehké, stačilo klepnout a měl vyštrbení, za pár týdnů druhé, rukojeť sice vydržela (nebyl z nejlevnějších), ale slavím návrat ke klasice.
0 Nominace Nahlásit |
rukojeť v pohodě…když byl nový, tak paráda..ale teď, je čepel jak okousaná…jak píše manon…je to hrozně křehké…takže už si ho nekoupím…
0 Nominace Nahlásit |
Každý na něco. Osobně používám většinou ocelové zubaté. Keramický má manželka na krájení veky na chlebíčky ( prý netrhá). Vynikající je keramická škrabka na ovoce a zeleninu, zde nemá konkurenci. Nic se nám neulomilo
0 Nominace Nahlásit |
Mě takové věci nepatří do ruky. Maminka si ho pochvalovala a pořád mě nutila, abych ho vyzkoušela, tak jsem jí ho okamžitě ulomila (koupila jsem jí nový a už na něj radši nematlám). Já ale dovedu zničit i ocelové nožíky – jsem něco jako jako Eliška Přemyslovna asi, ale je fakt, že jeden, zděděný po babičce, takový univerzální, „předprvorepublikový“, ten mému řádění ještě nepodlehl.
0 Nominace Nahlásit |
Špička nože se mi zlomila, ale už nevím co jsem krájela. Keramické nože jsou vhodné snad jen na krájení pečiva (pak není „okousané“) a zeleniny (např. rajčata, protože díky jeho ostrosti nevytečou), na nic jiného ho už raději nepoužívám.
0 Nominace Nahlásit |
Na krájení vajíček uvařených na měkko jsou dobré. na tvrdší potraviny a suroviny raději nebrat. Zejména když není ruka pevná a s nožem při krájené kroutí do stran.
0 Nominace Nahlásit |
Každý na něco. Osobně používám většinou ocelové zubaté. Keramický má manželka na krájení veky na chlebíčky ( prý netrhá). Vynikající je keramická škrabka na ovoce a zeleninu, zde nemá konkurenci. Nic se nám neulomilo.
bolak: No ještě aby to neřezalo :) K čemu by to pak bylo? Dávala jsem to i do vázy, ale tam to nevypadalo hezky – taky jsem se vrátila ke kytkám :)
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |