Které kupujete na pečení, vaření atd. Přední, nebo zadní? Na kterém je poměrově více masa, když vyndáme kost?
Odpověď řezníka je 30% kost u předního, 40% u zadního kolena. Pak se tedy vyplatí kvůli množství masa přední, které však není tak prorostlé tučným a to já mám rád.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, gecco před 3299 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zadní je ´výtěžnější´…
😉
Ono je tam i více kůže – a ta, když koleno správně ugriluješ, je
úžasná – lepší, než maso…
😉
0 Nominace Nahlásit |
http://postimg.org/image/osk1tpe9b/
0 Nominace Nahlásit |
Kupuji ob, podle momentální nabídky. Větší poměr masa bývá u zadního kolene. Záleží i na tom, jak je koleno uřízlé a z jak velkého prasete je.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, johana 56, briketka10, marci1
před 3299 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1716 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |