Jednou jsem ji koupila, ale barvu si přesně nepamatuji.
Barva závisí zřejmě na množství ingrediencí.
Podobně jako sojová omáčka je světlá i tmavá, tak i balzámová
(balsamicová) hořčice je světlejší a tmavší.
Do hořčice se melou na hrubou semena tmavé i světlé hořčice, přidává
se i balzámový ocet – záleží, zda světlý nebo tmavý. To pak
ovlivňuje barvu hořčice.
Anglická výroba – nejčastěji se celozrnná hořčice smíchá s hustým a sladkým blasamikovým octem, který má tmavší barvu.
https://www.amazon.co.uk/Hawkshead-Relish-Balsamic-Mustard-150g/dp/B003M907SG
Německá hořčice – používají více ingrediencí, je světlejší
než anglická.
http://www.bellavita-biomarkt.de/de/balsamico-senf-160-ml
Upravil/a: annas
0 Nominace Nahlásit |
Netuším. Žádnou balzámovou hořčici neznám.
Dodnes nevím, že balsamikové hořčici se říká balsámová.
Upravil/a: Drap
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1724 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 612 | |
zjentek | 581 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |