Jednu mám hliníkovou se zabroušeným dnem, druhou nerezovou se dnem 10 mm silným. Obě se uprostřed vyboulily cca o 2 mm směrem od sklokeramické plotýnky, což stačí na to, že topinky se dají rovnoměrně osmažit jen za cenu velkého množství sádla. Jaká pánev se nedeformuje?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, briketka10 před 1958 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Mám litinovou potaženou smaltem.Smažím na ní jen bramboráky a topinky.Jde odšroubovat dřevěné držadlo,takže může popř.i do trouby.Dno se ani nehne.Český výrobce.Super.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Kepler
před 1958 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek