Avatar uživatele
anonym

Jaké/které vitamíny a minerály jsou u křížal z jablek? Neznehodnotí se díky intenzivnímu pečení v troubě?

Vím, že by se asi znehodnotili pokud by se dělali v mikrovlné troubě, ale u takové horkovzdušné trouby by to nemuselo být tak markantní?

Předpokládám, že i tak bude obsah vitamínů, minerálu, emzymů atd. nižší, protože jablko syrové, je prostě jablko syrové.

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2853 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Křížaly se běžně nepečou, ale suší – pokud možno ne při vysoké teplotě…
😉
Jinak – minerály vyšší teplotou (pečením) nemizí, některé vitamíny (např. C) ano.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Křížaly se intenzivně nepečou, nýbrž suší.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
nyjono

Jak jsi přišel na … intenzivnímu pečení v troubě?
Křížaly se suší při nízké teplotě.
Třeba při pokojové nebo v sušičce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek