Vím, že by se asi znehodnotili pokud by se dělali v mikrovlné troubě, ale u takové horkovzdušné trouby by to nemuselo být tak markantní?
Předpokládám, že i tak bude obsah vitamínů, minerálu, emzymů atd. nižší, protože jablko syrové, je prostě jablko syrové.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2853 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Křížaly se běžně nepečou, ale suší – pokud možno ne při vysoké
teplotě…
😉
Jinak – minerály vyšší teplotou (pečením) nemizí, některé vitamíny
(např. C) ano.
0 Nominace Nahlásit |
Jak jsi přišel na … intenzivnímu pečení v troubě?
Křížaly se suší při nízké teplotě.
Třeba při pokojové nebo v sušičce.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |