cibule
hořčice
kečup- nemusí být
mletá paprika
mletý kmín
pep
sůl
vejce- žloutek
worčestrová omáčka
a na topinky česnek
Doplňuji:
tak ptal se jen na přísady- tak jsem maso nepsala
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Záleží na tom, jaký tatarák máš na mysli. Běžně se dělá z hovězí svíčkové (a jejích náhražek) ale i z lososa aj. syrových masíček. Pro vegetariány umím i „tatarák“ z brambor (ale je trochu fuj pro nás, masožrouty) !
0 Nominace Nahlásit |
Ještě bych přidal hovězí svíčkovou, klidně i falešnou, popřípadě hovězí zadní, ale mladé a musí být hezké. Jinak jak píše „hanulka11“.
0 Nominace Nahlásit |
U nás se dávala do masa také Vorchestrová omáčka. Jestli to tam patří si nejsem jistej.
0
před 4385 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ad Bohemica: Zkoušela jsi i tatarák z pečeného lilku?
Není to špatná záležitost. 🙂 Upeču propíchaný lilek vcelku v troubě
doměkka, nechám vychladnout, vnitřek vydlabu, rozmělním vidličkou a
přidám ingredience jako na tu klasickou „volovinu“. 🙂
(Jinak také preferuji hovězí – zadní z mladého býka.)
Damiano, díky za recept! Určitě ho vyzkouším až dorazí manžel, po těch letech s veganem uvítám každý nápad na oživení jídelníčku :))
tak to tady vyzkouším, miluji lilky díky za inspiraci -děvčata omlouvám
se, že jsem k vám vlezla.....
z brambor ho taky dělám a je výbornej
Jen si taky smlsni, Hanulko:-)
Jo a nezapomeňte tam dát trochu slunečnicového oleje – jinak by to bylo
proti masu dost suché…
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |