Téměř každé, z kterého můžeš vytvořit větší a pevnější kousky. Potom záleží už jen na chuti. Rybíz by nebyl vhodným druhem, i když by to šlo taky.
0 Nominace Nahlásit |
To, jaké ti chutná. Nejoblíbenější jsou jahody, ananas nebo hroznové
víno. Čerstvé.
A chuťově se k ovoci dobře hodí tmavá – klasická čokoláda. Pro tyto
účely se prodává ve formě čočky, pak se dobře dávkuje. Třeba
v čokofontáně.
0
před 1771 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zpravdila ne. Je málo kakalových bodů, jsou drahé, takže levné bílé čokolády jsou z nějaké náhražky.
Já osnbně bílou nemám ráda, je moc slsadká. Jím jen hořkou od 70 % a výš.
Kupuji různé značky čokolád od výrobců, jsou v různých cenových relacích. Nedávno jsem si koupila 100 % hořkou z malé výrobny, ale musím říct, že už si ji vícekrát nekoupím. Pominu-li cenu, nechutnala mně.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |