Kefír, ayran, pivo…
Kapsaicin se rozpouští v tucích a alkoholu. Pití vody pálivost
nesníží.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, annas, RyuzakiKate, quentos
před 1227 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dle mého žádný. Jím, abych si jídlo užil, nikoli abych si chuď poškodil nápojem. Nejraději míchám několik papriček dohromady, abych si tu chuť užil. Nepiji již jen proto, abych se nezakuckal a nepoškodil si pálivým nosní sliznici, kde to opravdu není příjemné.
0
před 1227 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně pivo. Kromě již uvedeného obsahuje chmel a ten má tišící (analgetické) účinky.
0
před 1227 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |