Vinné kvasinky nepoužívám. Sušené droždí už dlouho, když se u nás ještě před 1989 objevilo francouzské. Známí mně je kupovali ve francouzské prodejně v Praze.
U nás prodávají dva druhy – na sáčku obrázek s vánočkou a na jiném vlaštovka – to mně vyhovuje víc. Teď jsme koupila nový druh s nápisem Balírny Unima. Zatím jsem nevyzkoušela.
Mám sušené vždy v zásobě, posloužilo v době „karantény“, když z obchodů zmizelo pekařské. Rovněž vícekrátt mě toto čerstvé zklamalo. Těsto špatně kynulo.
Na dálku se těžko radí.
Upravil/a: annas
4Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Drap, da ny, Kepler
před 1614 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sušené droždí používám s úspěchem už léta. Vždy je po ruce,
použiji pouze tolik kolik upotřebím, zbytek nechám napříště. To
u čerstvého droždí většinou nejde. A navíc těsto není tak cítit.
A kvasinky na nic nepoužívám, na to si troufnou už jinačí borci.
Upravil/a: ahold
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Kepler
před 1614 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sušené používáme do chleba – bez problémů. A v případě potřeby i do jiných těst.
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Kepler
před 1614 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek