Avatar uživatele
ONDRA 2004

Jaké je použití škrobu v potravinářském průmyslu ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3175 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ivzez

Poměrně široké.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Roman71

Pokud se nepletu, v čínských restauracích se škrobový prášek používá jako zahušťovadlo omáček. To jen tak pro zajímavost :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Jako zahušťovadlo a „plnidlo“ jsou nacpané všude… seznam škrobů v „éčkách“,
E 1401 – E 1452
http://www.vi­talia.cz/clan­ky/modifikova­ny-skrob-nema-nic-spolecneho-s-genetickou-modifikaci/
Např. Ovocná směs ala marmeláda může mít cca 90, 70, 50 % podíl ovocné složky (hlavně jablek), zbytek jsou třeba škroby atd.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek