Nechápu,kterej chytrák to zase smazal.Přiznáš se?
Co na tý otázce bylo tak závadného?
Ptal jsem se na Adžiku a čubricu.
Máte někdo s tímto kořním zkušenosti?
Díky za odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? dudu, dědapetr, Putin před 3506 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Čubřici jsme objevili nedávno. Zvláštní, ale dobrá chuť. Vyjmenovat všechny které používáme je na dlouho. Prostě takové, které se používá v asijské kuchyni.
0 Nominace Nahlásit |
Adžiku používám na maso hlavně skopové a čubricu na zeleninu,adžika a i čubrica jsou směsi koření.Víc raději používám normální nemíchané koření všeho druhu.
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda směs garam masala. Doma mám ještě i třeba kurkumu, hořčičné semínko, kajenský pepř nebo římský kmín. To když se rozhodnu vyzkoušet něco z krišňácké kuchyně.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |