Legislativně je „Mleté maso“ definováno jako vykostěné maso, které bylo rozmělněno a obsahuje méně než 1 % soli.
Termín „Mělněné maso“ není legislativně definován. V tomto případě je termín použit jako obchodní název výrobku, proti čemuž nejsou námitky. Na výrobku je správně uvedeno, že se jedná o masný polotovar se specifikovaným složením (obsahuje stabilizátor). V tomto případě nelze použít označení „mleté maso“, ale využití výrobku je stejné.
Odpověď byla zpracována podle informací ze Státní veterinární správy
Zdroj: http://www.agronavigator.cz/inf_pult.asp?ids=0&ch=0&zobraz=1&id_dotazu=6679
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1714 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |