Avatar uživatele
Lgee

Jak zjistit, zda jsem už „majitel plechové huby?“

Dám si občas i jemně pálivé feferonky, ale to spíš jen tak, jinak jim hodne jalapenos, do polévky si dávám zhruba 10 semínek morugy, do čínské polévky půl gramu prášku Carolina reaper, čínské velmi pálivé jídlo mě pálí jen jemně.

Upravil/a: Lgee

Zajímavá 0 před 797 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Zúčastněte se soutěšže pojídání extrémně pálivého chilli nebo jídel z něho vyrobených. Srovnáním s ostatními účastníky zjistíte, jak na tom jste.

Pokud vám chutná nadměrně pálivé jídlo, nejen občas, tak si můžete považovat za plechovou hubu. Ale je třeba porovnat množství pálivého s ostatními plechovými hubami.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
jáára

Zkus extrakt z bestie. Ono to už nechutná ani moc paprikově. Je to moc. Pár kapek zrušilo jídlo pro dvacet lidí…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Lgee

Anna's – to bych rád ale kde se přihlásit, to sem nikde nenašel

Nový příspěvek