Jeden druh brambor (bílé) nám u některých nasadil drobounké klíčky,
červené jsou v pořádku. Ve sklepě máme pološero, teplota 12 st.C,
vlhkost nevím. Jak změnit podmínky uskladnění a čím? Děkuji
předem.P.
Doplňuji:
Jaké by měly být podmínky uskladnění?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, ptáč před 3713 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Brambory by samozřejmě neměly být uskladněny v teple. Tvorbě klíčků u brambor zabráníte, když k uskladněným bramborám přidáte jablko. 🙂
Zdroj: http://www.kazdaradadobra.cz/zamezit-kliceni-brambor-osvedceny-trik/
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Nazdar Bazar, talka
před 3713 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
již jste si doplněním své otázky asi sám napověděl, do googlu
zadejte: podmínky uskladnění brambor apod. a nebo „uskladnění brambor
teplota vlhkost“
Doplňuji:
zdá se že teplota by měla být co nejnižší (ne na nule – sládnutí).
12 stup. je trochu více než by mělo být podle stránek nalezených googlem.
před uskladněním musí oschnout, vlhkost by měla být co nejnižší asi
(jak toho dosáhnout? ->google)
Upravil/a: postcd
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek