Mohu vysířit sklep, když v něm mám uskladněné ovoce a brambory? Budou
potraviny toxické, nebo ne ?
Stále váhám jestli to mám udělat, či ne.
Děkuji za odpověď.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? rynek878 před 5114 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Již jste se jednou ptala:
http://www.odpovedi.cz/otazky/jak-vysirit-sklep
Já bych ten sklep vyklidil. Hořením síry vznikají kysličníky – pardon, dnes oxidy ( sírový, sirný), které s vlhkostí zpětně vytvoří kyselinu sirnou či sírovou. takže tyto kyseliny budete mít v přítomných potravinách, obzvláště pokud obsahují vodu.
0 Nominace Nahlásit |
Síření provádím každý rok 7–14 dní před uskladňováním brambor a ovoce,jinak by to dopadlo,tak jak uvádí Mosoj.
0 Nominace Nahlásit |
Hořením sirné svíce se vyvyjí kysličník siřřičitý který je jedovatý pro vše živé.Brouky, myši, stonožky a pavouky. Plísně a baktérie.
0
před 5113 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek