Já bych použil na hranolky, kde je potřeba většinou více oleje téměř
jakoukoliv, třeba litinovou.
Na palačinky pak teflon. Jsou většinou tenké, rychle se ohřejí a tolik se
těsto nechytá.
Cenu by tak moc neřeším, časem se změní dno, nebo teflon poškodí
u všech.
Zkušenost
0 Nominace Nahlásit |
životnosť panvíc neriešte, dnes nemá životnosť žiaden výrobok
(vyrobený v súčasnosti).
Ma palacinky panvicu.
Na hranolky fritézu.
0 Nominace Nahlásit |
Na palačinky bych použila asi teflonovou a na hranolky plech ( na sucho ) v troubě.
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den, hranolky na pánvi, no nevím, nevím. Raději na sucho. Jinak jestli nevíte, jak něco vybrat, tak stačí zadat do Googlu. Třeba dobře zpracovaný seriál na téma jak vybrat doplňky do domácnosti má udělaný internetový obchod Bevedo. Prodávají fakt leccos, takže toho mají i poměrně dost zpracovaného. :) Tak tam mrkněte. Já osobně pánev na palačinky nemám, takže nemůžu radit. :)