v podstatě to může být kterýkoli citrusový plod a zajímalo by mě, čím je to dáno.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? anonym, dědapetr, Kachninka :P před 4947 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podle způsobu ošetření když je postříkán parafinovou ochranou
neshnije a neošetřený shnije.
Doplňuji:
Taky ještě způsob skladování.
Upravil/a: dědapetr
3Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, Verule
před 4947 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na kvalitě citrusových plodů se uplatňují tyto příčiny. Prvotní chjemické ošetení,po sklizni. Skladovací podmínky a teplota při dporavě, kontaminace z nakaženými plody. Přítomnost plísní při skladování u vás pokud je necháte v igelitovém sáčku a v teple je to pro plísně jako skleník.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že to může být dáno vlhkostí prostředí a také kvalitou citrusu (jestli už v něm začaly hnilobné procesy předtím než jsi ho nechal někde ležet…)
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |