Bez problémů snáším vlažný uzený špek, přes ovar, tlačenku, červenou řepu až po zmíněnou bílou ředkev. Velmi záleží na fantazii autora receptu při kuchyňské úpravě, ale pokud si mohu vybrat, ředkem v mém potravním řetězci určitě není favoritem. I když nevím, neboť cereálie apod., jsem zatím neochutnal. Možná je to chyba mojí „dvorní kuchařky“.
0 Nominace Nahlásit |
Poněvadž jsem ovo/zelenino žrout, tak v poho. Bílou ředkev považuji za chudší příbuznou ředkve červené. Hodně lidí ji využívá k přípravě jídel jinak, než klasicky jako červenou, protože mívají rovněž problémy. Možná je to i tím, že tato ředkev se dá déle skladovat a z toho důvodu je poněkud „jiná“, než zcela čerstvá. Nejez ji tedy.
0 Nominace Nahlásit |
Zeleninu mám ráda. Bílou ředkev snáším dobře.
Pokud Tě bolelo břicho, tak asi kombinace s jinými potravinami Ti
nesedla.
0 Nominace Nahlásit |
bílou ředkev jsem jedl jednou a byl jsem nafouklej jak králik.
0
před 4399 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V tašce, košíku i v ruce. Prostě záleží kolik jí musím snosit.
0
před 4399 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3382 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1310 | |
zjentek | 1189 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 942 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |