Dobrý den,
je nějaký návod jak poznat ať už v obchodě nebo na stromě kdy jsou
hrušky v tom nejlepším jedlém stavu? Vždycky si jen tak na otestování
koupím z obchodu ale buď jsou tvrdé jak dřevo nebo zase nejsou tak
šťavnaté a chuť skoro mizivá.
Zajímavá 0 před 953 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejlépe je ochutnat. Teď koupené hrušky jsou velmi brzy podtržené a dozrávají v umělých podmínkách a i když se ti podaří natrefit a to, že jsou zralé, tak se zpravidla chutí utržené zralé hrušky ze stromu ani nepřiblíží. Hodně druh hrušek, v podstatě všechny zimní se musí i na zahrádce podtrhnout, ale potom už mají možnost dojít k vynikající chuti. Žádný návod, ani metoda jak poznat bez ochutnání neni.
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, GM, icurusL
před 953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je musíš aspoň dva-tři dny nechat při pokojové teplotě tzv. dozrát. Potom jsou hrušky měkké i šťavnaté.
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, icurusL, marci1
před 953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek