JAK ODPECKOVAT CO NEJRYCHLEJI BROSKVE? ZAVAŘUJEME BROSKVE, MÁME CELOU KRABICI. TAKHLE TO BUDE TRVAT DO NOCI. NEZNÁ NĚKDO DOBRÝ NÁVOD??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? bolak, briketka10, Nazdar Bazar před 4125 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
počkej a jak vypadá vámi zavařená broskev? My zavařujem když už tak broskvové půlky, čili broskev se „obtáhne“ nožem až k pecce, poloviny se oddělí od sebe a pecka vyloupne… může to trvat tak do 5 sekund? Vy zavařujete celé broskve a pecku z nich dostáváte takovým nějakým způsobem jako z třešně?
JInak máme dům se zahradou a když je zavařovací sezóna, tak máti tím zabije několik hodin denně, dopoledne, odpoledne a i večer – ten čas na to prostě je třeba.
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, briketka10, Melkor
před 4125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro nejrychlejší dokončení jakékoliv činnosti se doporučuje se na tuto soustředit, tedy nevysedávat u počítače. Jak říkaly naše babičky: „S chutí do toho, půl je hotovo“.
2Kdo udělil odpovědi palec? Drap, briketka10
před 4125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
půlku sníst – pecku vykousnout
a tu druhou půlku dát do flašky :D
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, Drap
před 4125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozdělit si práci.
Kolik vás je, tři? Tak 1. a 2. budou nařezávat broskve, aby se dalo dostat k pecce, a předají dál, někam do misky, 3. je pak bude otevírat a vyndá pecku, klasická pásová výroba, ušetříte čas za přemejšlení a multitasking mezi dvěma činnosti, v tomhle případě – nemuset dávat nůž pryč z ruky kvůli tomu abyste mohli vyndat pecku.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 4125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
briketka10: touto metodou bychom zavařili odhadem tak tři „sedmičky,“ protože pak už bychom ty půlky broskví nemohli ani cítit, natož pozřít 😁
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |