Je nějaký takový způsob, jak se při ochutnání neotrávit? Povaření prý nepomáhá. Co ji jen poválet na jazyku, nekousat a nespolknout, pak si třeba vypláchnout pusu vodkou, vykloktat a vyplivnout?
Neřešte, jestli je někdo takový cvok to zkoušet, prostě čistě technicky, jestli přijdete na to jak to provést.
Muchomůrka zelená je totiž prý velice chutná – zdroj https://cs.wikipedia.org/wiki/Otrava_muchom%C5%AFrkou_zelenou
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2612 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já myslím, že ty toxiny se vstřebávají většinou až ve střevě, takže klidně zblajznout, polknout a pak co nejdřív užít nějaké emetikum (zvracedlo). Třeba některé výrobky z řetězců. Vodku před okolím taky obhájíš, zvláště značky Leon.
1Kdo udělil odpovědi palec? sesednizkola
před 2612 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek