Avatar uživatele
Lgee

Jak moc je škodlivý polotovarovy burger?

Hodně/málo/ne­utrální.

Zajímavá 0 před 836 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elkon

To záleží kdo a z čeho to vyrobí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Tak moc ne, některý. Chybí potřebné údaje (složení). V otázce chybí potřebné údaje.
Záleží na složení výrobku, snadno si zadáte, vyhledáte složení výrobku.
Hamburgerová masa mají mít minimum ingrediencí. Maso čerstvé , jemně mleté.
Hmotnost masových výrobků (masa i ryb) bývá „nahnána“ pitnou vodou. Více na nás vydělají, šidí. 100% masa je sto procent, sůl, pepř stačí. Přidává se mouka a další ingredience. Pokud bude ve složení Alespoň 98 – 95% masa, netí to úplný „šmejd“.
Zdravější je, pokud si ho vyrobíte doma. Čtěte složení na obalu výrobku.
K občasné konzumaci kvalitního výrobku, nikdo námitky mít nebude.
Pokud se ptáte na zdraví výrobku, je třeba brát v úvahu složení, ale také tepelnou loravu výrobku doma.

76% masa (! :() https://www.fer­potravina.cz/mle­te-maso/hovezi-burger-americano
https://www.ko­sik.cz/produk­t/gurmet-veprovy-burger-6x100g#produc­tDescription
98,5% masa https://www.al­bertdomuzdarma­.cz/cs-cz/shop/Maso-a-ryby/Hovezi-a-teleci/Mlete-masne-polotovary-a-burgery/Nature-s-Promise-Bio-Hovezi-polotovar/p/253919­47

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Přiměřeněš. Srovnatelný s jinými polotovary.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek