Máte ji rádi? Párkrát jsem si ji dala v kavárně, moc mi chutná,
ještě jak je hustá, není to taková ta voda jako z automatů, ale třeba
příteli vůbec nechutná…
Děláte ji třeba někdo doma? Viděla jsem na aukru prášek, který se
svaří a je z toho prý ta pravá hustá čokoláda. Máte s tím někdo
zkušenost? Byla bych moc vděčná za recept na domácí horkou hustou
čokoládu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5397 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
to co popisujete je francouzká čokoláda,italové něco takového ve své
kuchyni neznají,samozřejmě,v rámci globalizace už nevíme co je
čí,…
ale kupte si francouzkou čokoládu na vaření,dá se koupit i supermarketech
a není drahá,hořká je nejlepší, a pak dělejte pokusy, rozvařit
v menším množství vody,pomalu a dochutit smetanou čím tučnější tím
lepší,a jak to připravujete ve fondi,dale na stul,nakrájíte krosanty na
kostky,namáčíte a ´BAŠTÍTE A DĚTI I KAMARÁDKY VÁM
MILUJOU.........
0
před 5397 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 610 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |