Jistě. Samozřejmě ne ke klasicky obalovanému, ale kapří maso lze upravit na mnoho způsobů, včetně kombinace s houbovou omáčkou.
Zde máte jednu z takových možností, dokonce je u něj jako příloha doporučen kuskus – tedy těstoviny: http://www.receptyonline.cz/recept--kapr-s-houbovou-omackou--20320.html
0 Nominace Nahlásit |
Chuťově snad i ano, ale nechci si představit vybírání kostí z masa upatlaného omáčkou. Zkusil bych jinou rybu.
0 Nominace Nahlásit |
Tuto kombinaci si dokážu lépe představit s kuřetem ;)
Pokud by šlo o filet bez kostí… snad.
Kapr a brambor se lépe snesou 🙂 a snadněji se hledají kosti z ryb.
0 Nominace Nahlásit |
Jistě.
Znám rodinu, která na Štěpána jedla svíčkovou
na smetaně s bramborovým salátem…
0
před 2890 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |