Avatar uživatele
Lukáš Rusek

Existuje nějaká práce, kde je dovoleno chlastat?

Pokud ano, tak jaká?

Zajímavá 0 před 1252 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
paul1

Profesionální ochutnávači (someliéři) to mají v náplni práce, ale jen v minimálním množství.

Zdroj: https://www.no­vinky.cz/muzi/cla­nek/z-novin-nejlepsi-somelier-je-z-jizni-moravy-40301543

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rokio

Otec říkal, že dělníci v ocelárně mohou pít pivo s nízkým obsahem alkoholu, aby se zchladili.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Nwm jak dnes, ale bylo běžně povolené pití piva (slabého, myslím sedmičky nebo tak nějak) pro pracovníky v hutnických provozech (slévárnách, válcovnách [válcování za tepla] atd.) a obecně těch, kteří pracovali u pecí (tedy i skláři apod.)

S ohledem na vražedné tepelné podmínky při kterých museli roboši MAKAT a nízkou míru alkoholu v pivu se prostě NEDALO opít ani náhodou. Kámošův táta tvrdil, že vypil BĚŽNĚ 8 takových piv za směnu. :)

Ale on ani takový sládek v pivovaru se bez lemtání neobejde. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elkon

Na tohle se rozumný člověk nezeptá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ametyst

Říkalo se, že prý na pitevně, nevím.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

Tak třeba podnikání… v čemkoliv… jsi šéfem sám sobě, tudíž ti nikdo nic zakázat nemůže… ovšem to, že případný alkohol v dechu či na stole odradí zákazníky, je už pak jen a jen tvůj problém…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jáára

Potřebuju brigádníka. Nějaký to pivko neřeším.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
RyuzakiKate

Jeden čas jsem prodávala v pivotéce, občas jsem si během veder jedno malé pívo otevřela a nikdo mi nemohl nic říct, protože přece ochutnávám, abych věděla, co prodávám… :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1163 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek