Odpoveď byla označena jako užitečná
Pokud jde o MOŠT (tedy lisovanou šťávu z ovoce), tak asi není pomoci, ona zase TAK MOC sladká není. Jiná věc je „mošt z krabice“, to se dělá z koncentrátu a UKRUTNĚ doslazuje.
Kup si odšťavňovač a dělej si OPRAVDOVÉ mošty ČERSTVÉ, nad ně není. Jediná nevýhoda, kterou jsem u toho zaznamenal, bylo čištění sítka. Opruz, ale vyřešil jsem tryskovým nástavcem na vodu. I tak zabere prostříknutí „dočista“ asi 2–3minuty. (Nwm proč, ale louh z tablety v myčce to někdy nezvládá „dočista vyžrat“) :(
Voda (zcela BEZ výživové energetické hodnoty) ti nepřijde dost „šťavnatá“? Znám postupy jak zařídit, aby se ti zdála LAHODNÁ a OSVĚŽUJÍCÍ a vůbec božský nektar hadr. Jsou sice poněkud drastické, ale na jejich účinnost si určitě nebudeš stěžovat. ;) :D :D
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?WhiteCrow Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Drap | 1714 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |