Zdravím všechny,
provozuji malou kavárnu, kterou máme v plánu přestavět na bar
s výčepem. Kuchyňka je vybavená dle hygienických norem. Otázku pro nás
je, zda je zapotřebí dřez přímo na baru, který bude průchozí do
kuchyně, kde se připravují jednoduchá jídla a umývá veškeré nádobí.
Co mě zajímá je, zda je i tak potřeba dřez, pokud je bar mimo kuchyni.
V normách jsem o tom nenašel nic dostatečně informativního.
Pokud někdo víte kam odkázat, popř. máte tuto informaci, sem s ní :)
Děkuji,
Miloš
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mojitek před 4285 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jestli tomu dobře rozumím,tak se ptáte zda je zapotřebí mít dřez s baterií přímo na baru..?Ano,na baru musíte mít,a mám pocit že musí být bezdotyková.Papírový ručníky tam mějte taky-po nich hygiena taky jde.A kdyby se Vás ptali čím leštíte sklo atd,tak řekněte „těmahle papír.ručníkama“
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4285 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek