Avatar uživatele
anonym

Doporučíte nám tu maso z býka?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2637 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Evropského původu? Ne. Nejlepší je z mladého býka, odchovaného přirozeným způsobem na pastvinách, třeba z Argentiny. Lepší restaurace jiné neberou.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Pokud chceš to nejlepší kup si maso z japonského býka Wagyu. Je to mezi gurmány považováno za nejlepší hovězí na světě.
Pokud se necháš oblafnout nápisy u řezníka , jako maso z mladého býčka atd, tak je téměř jedno co si koupíš,Řezník většinou vůbec neví jak byl býček starý kde rostl atd. Jsou to vše jen obchodní triky.. Každé hovězí bude dobré, pokud bude dostatečně dlouho uleželé.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek