Evropského původu? Ne. Nejlepší je z mladého býka, odchovaného přirozeným způsobem na pastvinách, třeba z Argentiny. Lepší restaurace jiné neberou.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš to nejlepší kup si maso z japonského býka Wagyu. Je to mezi
gurmány považováno za nejlepší hovězí na světě.
Pokud se necháš oblafnout nápisy u řezníka , jako maso z mladého býčka
atd, tak je téměř jedno co si koupíš,Řezník většinou vůbec neví jak
byl býček starý kde rostl atd. Jsou to vše jen obchodní triky.. Každé
hovězí bude dobré, pokud bude dostatečně dlouho uleželé.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2637 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |