Dobrý den, udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3198 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nebezpečné to není (pokud jsi je dobře usmažila), ale pokud droždí
´nevzešlo´, zřejmě byly kvasinky již mrtvé…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Myslím, že na zdraví to vliv mít nebude, ale pokud nekynuly, budou mít podle toho i chuť.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |