Avatar uživatele
Lev1

Udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Dobrý den, udělala jsem livance ze sušeného droždí prošlého tři roky. Je to nějak nebezpečné? Nekynuly.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3198 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Nebezpečné to není (pokud jsi je dobře usmažila), ale pokud droždí ´nevzešlo´, zřejmě byly kvasinky již mrtvé…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Myslím, že na zdraví to vliv mít nebude, ale pokud nekynuly, budou mít podle toho i chuť.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek