Zavařovali jsem domácí uzené, klobásy. Vynikající bylo zavařené syrové vepřové maso.
Jenže vhodnější je dát do sklenic vykostěnou krkovici nebo kotletu, kýta je trochu sušší.
Pokud chcete vyzkoušet, vkládám odkaz, kde najdete podrobný postup.
http://recepty.ekucharka.cz/diskuze/tema/id/1648
0 Nominace Nahlásit |
Pokud zavařuješ libové uzené, je velmi vhodné do sklenice přidat
i slaninu či špek…
😉
Ale jinak ano – běžně se to dělá.
0 Nominace Nahlásit |
Může a je to veeelká dobrota.
Dáš to do sklenic s uzávěrem, zbylé místo doplníš vodou nebo vývarem
do výšky zhruba 2,5 cm od hrdla sklenice a steriluješ cca 2 hodiny.
Zdroj: Zkušenost
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Již zodpovězeno ( i s návodem ) 🙂 : http://www.odpovedi.cz/otazky/je-to-dobry-napad-uzene-maso-zasterilizovat
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |