Co se potom stane se všemi těmi krájenými kusy různých, zejména francouzských sýrů za cenu v průměru 139kč za 200 gramů s velmi krátkou dobou trvanlivosti, které (jakožto všechny) zůstanou ležet v krámu? My jsme se mezi sousedy svorně shodli, že tento a podobný prodej v Bille u nás na Prajzké NECHÁPEME.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1798 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Byla jsem svědkem toho, když pracovnice z Albertu házely sýry, salám, dokonce i maso do přistaveného kontejneru, Obsah pak skončí ve spalovně.
Trvanlivé potraviny, které jsou těsně po záruce, nebo mají poškozené obaly atd., je možné je konzumovat, , se předávají do Potravinové banky
Ale pochybuji, že by markety kvůli tomu byly ztrátové. Musí mít nějak ošetřené,
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, zjentek, independent
před 1798 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ona ta vaše BILLA za to nejspíš nemůže, má to nařízeno shora. Já to samozřejmě nechápu taky a asi žádný jiný – dovolím si napsat – prostý člověk. A ano, obávám se, že poletí do popelnice a budou mít papušo šťuři (pro neseveromoraváky: potkani).
0 Nominace Nahlásit |
Annas, markety ani řetězce prodejen nejsou ztrátové, rabaty toto bohatě pokryjí, ale stejně je to příšerné plýtvání.
Jenže u nas na Prajske su i taci ludi D;, kteří zdaleka nejsou „prostí“ a O TO VÍCE tento prodej ZDE nechápou! (;
aby nedošlo k mejlce: prostým člověkem jsem nemyslel hňupa, ale člověka se spíše podmediánním příjmem (který by si ten sýr třeba i koupil, ale je mu na to líto peněz.)
A právě proto ti to vysvětluji, aby nedošlo k mýlce. Na Prajzké, chápeš? A ANI TADY si tyhle sejra nikdo nekoupí. (;