Jedná se o uzený bůček, který se podařilo při nakládaní do laku
přesolit.
Prosíl bych jiný postup, než převařit ve vodě, kdy ono maso
ztrácí chuť.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, johana 56, briketka10, marci1 před 4026 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nemám žádné zkušenosti,
ale tady radí namočit maso
do mléka..
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=7&t=38336
Doplňuji:
když je ho málo dá se
použít do těchto jídel :)
http://www.prima-recepty.cz/vyhledavani/?s=p%C5%99esolen%C3%A9+uzen%C3%A9+maso
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
A co přidávat do nějakého jiného jídla a to nesolit ? Namátkou : karbanátky či mletý řízek , pomazánky a tak podobně.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám to vyzkoušené, ale namočit tak na 1/2 hod. do mléka.
http://tipy.vareni.cz/vychytavky/presolene-uzene-maso/
1Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář
před 4026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Při představě, kolik soli maso vstřebá hned při nasolení, se mi zdá,
že jsi bůček zkoušel (chutnal) teplý, kdy chutě jsou trochu odlišné než
po jeho vychladnutí. Nepanikař.
Důležité je, k jakému účelu hodláš bůček dále používat. Pokud ho
chceš jíst samostatně k pečivu, tak to vyřeší krájení na tenčí
plátky. Na zálivku na salát, pod smažená vejce a do všech jídel ho
můžeš používat bez nejmenších problémů a bez dalšího
„odsolování“. Kdybys ho chtěl zavařovat, tak také nebudeš mít
žádný problém navíc.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |