Avatar uživatele
Kepler

Co říkáte na ty internetové recepty? Prý večeře za 15 minut.

Za 15 minut sotva uvedu vodu do varu a těstoviny se vaří dalších 20 minut… Za 15 minut si tak leda osmažím topinku. Proč tam zveřejňují takové kraviny?
https://www.i­receptar.cz/va­reni-a-recepty/omacka-na-testoviny.html

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Ametyst před 1081 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Možná je to myšleno tak, že od naservírování po snězení to trvá 15 minut.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kazatel

No nevím, já na olivovém oleji cibuli nesmažím, to mi přijde poněkud škoda, rajčata z plechovky fakt nemusím, ono taková orestovaná uzenina promíchaná s cibulkou a kečupem, dochucená a následně na talíři vše zasypáno strouhaným sýrem (ne parmazábem), je otázka fakt pár minut a je to přeci jen vyšší level, než kečup s rohlíkem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Ametyst

Tohle ještě ujde, protože vaříš metodou “zatímco”, paralelně. Někdy najdu recepty, kde uvedou “za 5 minut”, a to ani nejde predehřát troubu na pečení. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Emefej

Nejsem zdatný kuchař, ale ohřát obsah konzervy a přidat cibuli a bylinky bych asi za 15 minut stihnul. O ničem jiném ten první „recept“ není.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Ono i do půl hodiny je to rychle :)
Vaření těstovin lze urychlit a záleží na jejich druhu a velikosti. Vařím těstoviny 8 – 10 minut. Chvíli nechám ve vodě „dojít“, už mino ohřev. scedím.
Převařené těstoviny jsou více kalorické. Některé jsou vařené za 3 minuty vařené (mám pocit, že červené Panzani).
Když se voda „předvaří“ v rychlovarné konvici, stihne se snadno do 15 minut.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek