iceT
Možná je to myšleno tak, že od naservírování po snězení to trvá
15 minut.
Kazatel
No nevím, já na olivovém oleji cibuli nesmažím, to mi přijde poněkud
škoda, rajčata z plechovky fakt nemusím, ono taková orestovaná uzenina
promíchaná s cibulkou a kečupem, dochucená a následně na talíři vše
zasypáno strouhaným sýrem (ne parmazábem), je otázka fakt pár minut a je
to přeci jen vyšší level, než kečup s rohlíkem.
Ametyst
Tohle ještě ujde, protože vaříš metodou “zatímco”, paralelně.
Někdy najdu recepty, kde uvedou “za 5 minut”, a to ani nejde predehřát
troubu na pečení. 🙂
Emefej
Nejsem zdatný kuchař, ale ohřát obsah konzervy a přidat cibuli a bylinky
bych asi za 15 minut stihnul. O ničem jiném ten první
„recept“ není.
da ny
Ono i do půl hodiny je to rychle :)
Vaření těstovin lze urychlit a záleží na jejich druhu a velikosti. Vařím
těstoviny 8 – 10 minut. Chvíli nechám ve vodě „dojít“, už mino
ohřev. scedím.
Převařené těstoviny jsou více kalorické. Některé jsou vařené za
3 minuty vařené (mám pocit, že červené Panzani).
Když se voda „předvaří“ v rychlovarné konvici, stihne se snadno do
15 minut.