Přebytečná voda z máčení přes noc byla žlutá, ale předpokládám, že tohle je ještě ,,nic" a tak jsem to vylila (dále propláchla a nalila novou vodu).
Aquafabu chci pak použít na sníh do palačinek. Ale vařím cizrnu poprvé, je to pro mě setkání s neznámou, tak se raději hloupě ptám. A příště už budu šéfkuchař! :D
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? marci1, dubraro před 2343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste si přečíst informaci, zda vám pomůže.
http://veganskavyzva.cz/den_20/
Možnost z konzervované cizrny nebo určitě lepší a zdravější je cizrnový vývar – třeba z tlakového hrnce. Aquafaba z něj bude skvělá a zdravá. Necháte vychladit a pak šleháte.
Vývar či nálev z cizrny nevylévejte, je užitečnější, než si myslíte! Dá se použít v kuchyni místo bílků nebo vajíčka.
https://www.zdraviakrasa.cz/aquafaba-vime-k-cemu-pripravit-zde-recept-1653/
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, dubraro, independent
před 2343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aquafaba (tzv. vegetariánský či veganský bílek) je vytvořen z nálevu z konzervované cizrny anebo z VÝVARU z cizrny. 🙂
Podrobněji v odkazu:
https://www.zdraviakrasa.cz/aquafaba-vime-k-cemu-pripravit-zde-recept-1653/
2Kdo udělil odpovědi palec? dubraro, independent
před 2343 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |