Já četl, že zelenina jako taková, se musí správně a pořádně
rožvýkat jelikož tělo nemá potřebný enzym, který by zeleninu správně a
rychle strávil. Zde přikládám pár odkazů, snad pomůžou:
https://www.vitalia.cz/clanky/sladka-paprika-prospiva-traveni/
http://www.prostezdravi.cz/papriky-zdravotni-ucinky-zavisi-na-barve/
0 Nominace Nahlásit |
Syrová zelenina se hůře tráví. Pomáhá spařit povrchovou slupku paprik. 🙂
0
před 2746 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1722 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 918 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 579 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |