Pastovaný med, třený med, šlehaný med používám raději než klasický. Dá se mazat na chléb a nestéká, protože má jemné krystalky, vypadá jako krém. Během pastování nedochází k žádnému poškození medu a uchovává si všechny důležité látky.
Kupuji si ho od včelaře, ale někteří neradi pastují. Jde šlehat prý jen určitý druh medu.
Kdysi jsem si ho jednou vyrobila sama v robotu, několikrát denně jsem podle rady v Receptáři šlehala, až se med začal zabarvovat do světlé barvy. Pak jsem přendala do sklenice a v ní získal správnou konzistenci. Jenže už nikdy více – všechno jsem měl zalepené od medu.
0 Nominace Nahlásit |
Složením se neliší. Našlehaný med je vyšlehán mechanicky z medu klasického.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |