Avatar uživatele
BELA81

Co je našlehaný med a čím se liší od klasického medu?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3729 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Pastovaný med, třený med, šlehaný med používám raději než klasický. Dá se mazat na chléb a nestéká, protože má jemné krystalky, vypadá jako krém. Během pastování nedochází k žádnému poškození medu a uchovává si všechny důležité látky.

Kupuji si ho od včelaře, ale někteří neradi pastují. Jde šlehat prý jen určitý druh medu.

Kdysi jsem si ho jednou vyrobila sama v robotu, několikrát denně jsem podle rady v Receptáři šlehala, až se med začal zabarvovat do světlé barvy. Pak jsem přendala do sklenice a v ní získal správnou konzistenci. Jenže už nikdy více – všechno jsem měl zalepené od medu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Složením se neliší. Našlehaný med je vyšlehán mechanicky z medu klasického.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Dobře se maže, nestéká a necukernatí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek