0 Nominace Nahlásit |
Pravděpodobně nenafoukáš, protože dřív zemřeš. Taková nárazová pecka by tě zabila, pokud by byla podána injekčně. Jedině, že by sis to dal pomalu a hodně zředěné přes kapačku. Jinak jak píše gecco.
4Kdo udělil odpovědi palec? Nuk nuk, cochee, da ny, BergySeltzer
před 2798 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Keplere – fakt je skoro jedno, kudy alkohol absorbuješ (podstatné je
celkové množství), dokonce je možné i ´požití´ tlustým střevem
(třeba skrze anální sondu)… Jen to sebou nese možné poleptání
sliznic…
😉
Ta „nárazová pecka“ by musela být fakt masivní (aby došlo
k anafylaktickému šoku), běžný zdravý lidský organismus je vůči
alkoholu dost snášenlivý (kromě mozku a symbiotických bakterií)…
Proto blbnem…
A po ´důkladnějším´ tahu máme problém s vyměšováním…
Ale – obvykle, neumíráme… Ne hned…
😉
To s tou formou podání mi je jasné. Bude z tebe táhnout aj gdyž… však to znáš co se říká na valašsku na téma špatné slivovice: To se nedá piť ani řiťú. Ale jak by dopadlo deci slivovice injekcí, na to bych fakt nesázel.
Slivovica špatná (předkap, dokap) by tě zabila – i při jiné formě
konzumace…
Slivovica nechutná (etanol) se při nitrožilním podání (stejně, jako jiný
naředěný etanol) chová velmi podobně při libovolném podání…
Opravdu – pokud nepodáš alkoholu dost (dost rychle) na anafylaktický šok,
je jedno, kudy…
😉
Koneckonců – máš-li dost slivovice, stačí jí napustit vanu a uložit
(naložit) se – i kůží absorbuješ dost ke konzervaci…
😉
Deci slivovice injekcí – jde-li o kvalitní slivovici, záleží jen na
rychlosti aplikace.
___
Ovšem – nezkoušel bych injekčně vstřebávat likéry…
😉
Pozor, gecco. Deci slivovice, dejme tomu 50%, je půl deci čistého ethanolu. Když to vstříkneš naráz do krevního oběhu, kde se nachází u běžného člověka 5–6 litrů krve, tak – počítejme – je to 0,05l/5,5l = 0,009, řečeno srozumitelněji: 9‰ (promile). To je myslím celkem slušná pecka na otravu alkeholem. Rychlostí aplikace by se fakt teda hodil kapák, ne injekce.
Tak, tak. Ale u každého destilátu je nebezpečný hlavně předek (předkap), tam je koncentrovaný methanol a měl by se vylévat, případně podat úhlavnímu nepříteli. Ten konec zase obsahuje přiboudliny a ty zase způsobují házení šavlí. Jo, jo výroba chlastu je umění a chlastat ještě větší. 🙂
Drap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |