Záleží na druhu. Pokud jde o starý hrách, tak barvu nijak neoživíš. Přidej kus uzeného a celý talíř se pěkně oživí.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Jikra, jirkajirka, ptáč
před 3907 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Usmejte sa a pridajte k nemu mrkvu. Určite sa poteší :)
Červená a zelená sú protiľahlé farby, tak tú bledosť hrášku už
nebudete vidieť. (bežný obchodný trik)
0 Nominace Nahlásit |
Příště použij hrášek zmražený. Případně použij zelený breton.
0
před 3905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |