Keramiku? Doma Nejde… Není nad to mít doma kvalitní ocelové nože.
Upravil/a: Edison
0
před 1690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nenabrousíš ničím – leda že by si měl doma stroj z výroby a odpovídající firmware..
0
před 1690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tři vteřiny klikání: https://www.homeware.cz/clanky/brouseni-keramickych-nozu
0
před 1690 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Elkon to trefil… K linku bych měl jednu poznámku: Žádný profesionální nůž NESMÍ mít potištěnou čepel. Zkuste se zamyslet proč.
co je moudrý elkon schopen tady poradit, to jsem si vyklikal za sekkundu hodinu předtím, než odpověděl. nevím, co jste oba nepochopili na tom, když jste četli, že doma nemám diamant a ani ŽÁDNEJ PRÁŠEK Z NĚJ!!!
Takže ještě jednou i pro méně bystré:
Čím nabrousím keramický ňůž, VYJMA diamantu?
Edisne, proč čepel bez potisku?
Protože ten potisk se uvolňuje, což je u profinožů naprosto nežádoucí. 🙂
keramický nůž nenabrousíš, bo je křehký. Prakticky jakýkoli boční tlak je jeho konec, vznikaj mikropraskliny.
No já se neptal na nic. Já odpověděl, že keramiku doma nenabrousíš., Jediný, co je doma brousitelného je ocel. I kvalitní, nožířská, s tvrdostí podle oučelu, ale ocel…
jasný…
No mám jednu kvalitní keramiku, tupou jak řiť. No nic no, nechám ho na ven, na takové to domácí žvýkání…
Zkoušel bych ho zachránit, ale nechci si ztupit osličku. (;
Křehkou keraminku na ven? Hahahaha.. Teď jsi mě pobavil. Já i úhel ostří volím podle toho, na co je nůž určen. A nechat si keramiku na ven… to ho raději rovnou vyhodím… Takovej se hodí sotva jako jednorázové mezižeberní dloubátko… 😁