Avatar uživatele
JaninaN

Antiadhezní vrstva – o co jde?

Na některých nožích je jakási antiadhezní vrstva. Že prý se k nim pak potraviny tolik nelepí. Zejména sýr, bramory i jiná zelenina. Ohledně těch nožů mám na mysli něco jako: https://www.ro­yaltyline.cz/ke­ramicke-noze/7-dilna-sada-keramickych-nozu-se-skrabkou-rl-blk6w/
Co to je a jak to funguje? Nějaký nerovný povrch, který ale pak omezí ostrost nože?

Zajímavá 0 před 2925 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Klaproth

Máš tu 3 otázky a v každé sem cpeš odkaz na nějaký e-shop. Silně mi smrdíš spamováním.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Funguje to asi jako teflon na pánvi. Neomezuje to ostrost nože, protože vrstva je na ploše nože, ne na ostří.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek