Na některých nožích je jakási antiadhezní vrstva. Že prý se k nim
pak potraviny tolik nelepí. Zejména sýr, bramory i jiná zelenina. Ohledně
těch nožů mám na mysli něco jako: https://www.royaltyline.cz/keramicke-noze/7-dilna-sada-keramickych-nozu-se-skrabkou-rl-blk6w/
Co to je a jak to funguje? Nějaký nerovný povrch, který ale pak omezí
ostrost nože?
Zajímavá 0 před 2891 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Máš tu 3 otázky a v každé sem cpeš odkaz na nějaký e-shop. Silně mi smrdíš spamováním.
0 Nominace Nahlásit |
Funguje to asi jako teflon na pánvi. Neomezuje to ostrost nože, protože vrstva je na ploše nože, ne na ostří.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek