Odpověděl/a – 10.duben 14:01
Domácí kráječ na panelákové lince (180 cm) překáží … ;)
Táta při krájení drží chléb v rukou, neopírá o prsa. Řez bývá
šikmý.
Já krájím chléb vždy na prkénku oblíbeným nožem (delší, jemná
pilka).
Pokud se chystám na topinky, zakoupím Šumavu a využiji kráječ
v obchodě.
Jinak kupujeme v pekařství podmáslový chléb, je chutný a dlouho vydrží
(netvrdne, neplesniví atp.)
Balený krájený chléb nekupuji. Jen výjimečně 3 – 4 krajíčky při
krátkém pobytu na jihu Čech.(ČB) 🙂
Odpověděl/a – 10.duben 14:04
Domácí kráječ na panelákové lince (180 cm) překáží … ;)
Táta při krájení drží chléb v rukou, neopírá o prsa. Řez bývá
šikmý.
Já krájím chléb vždy na prkénku oblíbeným nožem (delší, jemná pilka,
na dorty).
Pokud se chystám na topinky, zakoupím Šumavu a využiji kráječ
v obchodě.
Jinak kupujeme v pekařství podmáslový chléb, je chutný a dlouho vydrží
(netvrdne, neplesniví atp.)
Balený krájený chléb nekupuji. Jen výjimečně 3 – 4 krajíčky při
krátkém pobytu na jihu Čech.(ČB) 🙂