Historie úprav

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 14:01

Domácí kráječ na panelákové lince (180 cm) překáží … ;)
Táta při krájení drží chléb v rukou, neopírá o prsa. Řez bývá šikmý.
Já krájím chléb vždy na prkénku oblíbeným nožem (delší, jemná pilka).
Pokud se chystám na topinky, zakoupím Šumavu a využiji kráječ v obchodě.
Jinak kupujeme v pekařství podmáslový chléb, je chutný a dlouho vydrží (netvrdne, neplesniví atp.)
Balený krájený chléb nekupuji. Jen výjimečně 3 – 4 krajíčky při krátkém pobytu na jihu Čech.(ČB) 🙂

Avatar uživatele

Odpověděl/a – 10.duben 14:04

Domácí kráječ na panelákové lince (180 cm) překáží … ;)
Táta při krájení drží chléb v rukou, neopírá o prsa. Řez bývá šikmý.
Já krájím chléb vždy na prkénku oblíbeným nožem (delší, jemná pilka, na dorty).
Pokud se chystám na topinky, zakoupím Šumavu a využiji kráječ v obchodě.
Jinak kupujeme v pekařství podmáslový chléb, je chutný a dlouho vydrží (netvrdne, neplesniví atp.)
Balený krájený chléb nekupuji. Jen výjimečně 3 – 4 krajíčky při krátkém pobytu na jihu Čech.(ČB) 🙂