Avatar uživatele
synapse

Zvyšuje častá konzumace plísňových sýrů rezistenci na antibiotika?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Agneta před 3122 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
cochee

Ne, máš v tom trošičku guláš 🙂 Pokud bys současně konzumovala plísňové sýry a ATB, tak ty plísně by se možná za čas staly na ta ATB rezistentní – pokud ovšem na ně reagují vůbec. Tvá rezistence na ATB vlastně neexistuje, jde o rezistenci mikroorganismů, proti kterým jsou ATB nasazována. Mimochodem – z jiné kapsy, četl jsem i názory, že častá konzumace plísňových sýrů není nic tak echt zdravého, protože jde furt o plísně, i když ušlechtilé, ale bůchvíco v lidském těle provádějí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
adamvosvrda1

Ano tvoří se podobné látky.. Pokud bys jedla často antibiotika také si na ně tvoje tělo zvykne a nebudou zabírat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Ne nezvyšuje, je to nesmysl

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek