Dobrý den, překvapuje mě jak blízko, podle mě, jsme nemocem jako je žloutenka. Totiž, to když vidím v supermarketech potraviny, na které si může každý sáhnout. Mám pocit že na těch potravinách, konkrétně třeba na zelenině a ovoci se mohou zachytit mikroorganismy, které poté nejdou smýt vodou, jak to dělá spousta lidí,i já. No, a o nebaleném pečivu snad ani nemluvím. Ale zajímalo by mě jestli se ty mikroorganismy, třeba hepatitidy zneškodní když na ně zhruba pět vteřin pouštím vlažnou vodu. Díky
Zajímavá 0 před 1856 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Další, co se honí za sterilitou? Jen do toho… Zničíš si tak imunitní systém. Ano, čistota… ale… s MÍROU!!! I imunitu je třeba trénovat a připravovat na nové kmeny sajrajtů. Vše vě věcí EXPOZICE.
0 Nominace Nahlásit |
To těžko, na ně musíš se silnějším kalibrem než s vodou. Ale nejhorší je pohled na ty opatlané hnusné vozíky před obchody: na plastech mikroorganismy bují nejlépe: různá madla, držáky, úchyty- všechno je z plastu. Na skle nebo kovu mikroorganismy neporostou, zato plasty milují.
0 Nominace Nahlásit |
Na dezinfekci používám roztok CDS2. Není jedovatý a nesmrdí – odpaří se beze stopy.
0
před 1855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když pouštíš zhruba 5vteřin važnou vodu na ovoce či zeleninu, určitě
tí MO nezlikviduješ. Možná z těch rohlíků, ale taky aspoň
10 vteřin.
Na ovoce a zeleninu je lepší octová voda.
https://www.flowee.cz/civilizace/3940-jak-zbavit-ovoce-pesticidu-nejlepe-pomuze-obycejny-ocet
0
před 1855 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dobře, díky.. Jen bych se chtěl ještě zeptat, jestli ten ocet, respektive octová voda můžu používat na více jednotlivých kusů ovoce a zeleniny, a jak dlouho ta voda s octem vydrží, než ji vyliju kvůli zápachu a zkaženosti.
Drap | 3377 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 938 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |