Zajímalo by mě zda by bylo rentabilní si ve východním Německu založit českou hospodu a vozit tam české pivo. Šlo by jenom o malou hodpůdku bez vaření, když počítám cenu za pivo = 3 – 4 eurům? Zohledněte prosím dopravu + daně, cla, atd. Ne nákup samotné hospůdky.
Zajímavá 0 před 4061 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
za vypracovanie podnikateľského plánu a finančné analýzy sa platia nemalé prachy.
pripravte si tak 100 – 200.000 + ponuku na 5–10 rokov podielu v % zo zisku a začneme sa baviť.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4061 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Sasové i ostatní východní Němci nejsou zdatní pivaři. Pro kvalifikovaný odhad reantability takového podniku je nutné mít zpracovanou demografickou studii lokality. Zdarma se žádné kvalitní odpovědi nedočkáš.
0
před 4060 dny
|
0 Nominace Nahlásit |