Dobrý den, jen přes léto bych si chtěla udělat stánek s gril.klobásami a pivem,zajímalo by mne, jaký všechny povolení potřebuji? Kdyby se klobásy dávaly na tácek na jednou použití a piva do kelímků, jaké jsou kritéria z hygienického ústavu, hlavně co se týče vody? Mockrát děkuji za odpověd!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 5052 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na serveru podnikatel.cz vyšel pěkný článek. Nevím zda to platí ještě, zda nenastala nějaká legislativní změna http://www.podnikatel.cz/clanky/chci-si-zalozit-prodejni-stanek-s-obcerstvenim/
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek