Jak kde, podle toho jak to mají zavedené. Kdysi patřilo k dobrým mravům, že se personál dělil.
4Kdo udělil odpovědi palec? led, annas, Michal Kole, huxa
před 4718 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ale oni se o ně dělí.Pivo může být sebelepší,obsluha super,stejně na tom ještě žádná restaurace nezbohatla.Lidé se vrací tam,kde je příjemné prostředí,ale hlavně se tam dobře vaří.A účtující číšník by musel být hlupák,kdyby část spropitného nedal i kuchařovi.
0 Nominace Nahlásit |
Ptala jsem se syna,říkal že dřív se to tak dělalo,ale dnes už spropitné dá málokdo – a to pracuje v dobré restauraci ve středu Brna.Kuchař mu prý taky nic nedá za to,že mu udělal objednávku!Všichni mají dost mizerný platy,jedou na procenta z tržby,základ malej,šéf je škube jak může,už toho má plný zuby,půjde dělat do Německa.
0 Nominace Nahlásit |
V dnešní době, kdy si každý hrabe na svou „hromádku“ bych se hodně divila, kdyby se dělili..
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4718 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |