Já bych do toho i šla, když by mi to zachutnalo, tak bych si to občas koupila – v žádném případě by to u mě nenahradilo normální maso. Spíš bych si to příležitostně koupila třeba 1× za 2–3 měsíce.
Pokud jde o EU, tak bych se na ně rozhodně „vykákla“. Za chvilku nám budou diktovat do čeho si máme utřít p*del, ne?! Tak to fakt ne e…
0 Nominace Nahlásit |
Proč ne už jsem to zkoušel a není to až tak špatný.V Brně na náměstí dělali ochutnávku.
0 Nominace Nahlásit |
Co říct.Snad jen,že lidská hloupost,nezná mezí.Možná je už opravdu načase,aby nás příroda umravnila.A,žížaly,a jinou podobnou havěť,jíst nehodlám.Přece o ně neokradu,třeba vepře,který si na nich pochutná,a na něm si rád pochutnám zase já.
0 Nominace Nahlásit |
což…v době pobělohorské lid prostý z hladu pojídal chrousty. my tam dospěli bez války sice, ale výsledkem 22 let nezodpovědných experimentů vládních mocipánů
0 Nominace Nahlásit |
Šneci budou dražší než králičí. Když začnou lidi sbírat šneky, podmínky pro sběr se zpřísní. Dobrý den, pane Orwell.
0 Nominace Nahlásit |
Půjdu do toho. Je to jen o zvyku a myslím, že to je zdravé a může to být i dobré, pokud je to dobře upravené. Už se těším, až to bude k dostání.
0 Nominace Nahlásit |
dedapetr: KDY?! Uz hrozne dlouho to chci vyzkouset! Bude to tam i zitra? (Predpokladam, ze to bylo na Svobodaku?)
ostatni: nejaky tip, kde to prosim zkusit? Protoze ja bych to osobne vyzkousel hrozne rad.
A nešlo by to udělat na způsob úpravy hub? Třeba na kmíně se sádlem? Rettigová něco vymyslí.
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |