Protože elektromagnetické záření, které ohřev rozkmitáním vodivé části hmoty zapřičiňuje, je hmotou pohlcováno – takže čím dále od povrchu, tím méně záření proniká.
0 Nominace Nahlásit |
Protože kraje jsou obvykle tenké a mají menší hmotnost než střed.
Doplňuji:
Viz porce na talíři, nebo porce soustředěná na střed talíře a na
krajích nízká vrstva ohřívaného jídla. Ještě také potom záleží na
vlhkosti. Ohřívá se jenom voda. Nerovnoměrnost záření je eliminována
otáčením talíře ( misky).
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Co je na tom divného? Je to stejné jako při rožnění, nejdříve je prohřátý okraj pašíka a až potom jeho střed.
0
před 3726 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pane bože.Doufám že si děláte srandu.
http://lmgtfy.com/?q=jak+funguje+mikrovlnna+trouba
Jestli to myslíte vážně použijte nejdřív google než se zeptáte.
https://www.youtube.com/watch?v=5VOOF8xtV00
0
před 3720 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gecco se mýlí !
Ohřev probíhá v celém objemu najednou.
http://www.romill.cz/cz/princip-mikrovlnneho-ohrevu-a
Takže jen dál podporujte bludy.