Neměla jste na mysli jablečný mošt? Ten ještě nepasterizovaný by to mohl způsobovat díky nastartovaným kvasným porcesům… ale u jablečného džusu jsem se s tím dosud nesetkal.
V případě džusu to může způsobovat vzájemná kombinace některých
potravin při zpracování živin ve střevech. Podílí se na něm řada tělu
vlastních střevních mikroorganismů.
http://cs.wikipedia.org/wiki/St%C5%99evn%C3%AD_mikrofl%C3%B3ra
0 Nominace Nahlásit |
Já teda nevím, asi není univerzální odpověď, mě jablečný džus nenadýmá…
0
před 4152 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |