Avatar uživatele
Syd

Proč černý čaj zbarví hrníček, ale když přidám byť trochu sirupu, tak už ne?

Funguje to takhle i se zubama? Že když budu do čaje přidávat trochu sirupu, tak bude míň zbarvovat zuby?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3177 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Odpoveď byla označena jako užitečná

Téměř každý sirup obsahuje kyselé složky, ať už přirozeně přítomné ve výchozím ovoci anebo uměle přidané ve formě kyseliny citrónové. Tyto kyseliny mají schopnost odstraňování úsad. Dá se předpokládat, že stejný účinek budou mít i na zuby. Určitě by stačil i samotný malý přídavek potravinářské kyseliny citrónové.

Upravil/a: quentos

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Syd Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek