Odpoveď byla označena jako užitečná
Téměř každý sirup obsahuje kyselé složky, ať už přirozeně přítomné ve výchozím ovoci anebo uměle přidané ve formě kyseliny citrónové. Tyto kyseliny mají schopnost odstraňování úsad. Dá se předpokládat, že stejný účinek budou mít i na zuby. Určitě by stačil i samotný malý přídavek potravinářské kyseliny citrónové.
Upravil/a: quentos
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Syd Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5283 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2638 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1349 | |
aliendrone | 1172 | |
zjentek | 1066 | |
Kelt | 1006 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |